Benvingut a Maximlan Reformes
Gràcies per contactar amb nosaltres. Li facilitem les nostres dades i li preguem ens proporcioni els seus, si us plau.

Reformes Instalacions Reparacions

935 900 377

Botiga i Oficines

Francesc Macià, 72. Local B
08173 – Sant Cugat del Vallés

info@reformas-instalaciones.com

Horari: 9 a 14 y 16 a 20

Moisés Calama Arias
Enginyer
647 926 333

També oferim Serveis de Climatització
Visiti: Climatització Maximlan

Dades de contacte

Si us plau, ens pots dir el motiu?

Consentimient

8 + 12 =

És necessari, per les normatives vigents, donar el consentiments explícit per part de l’usuari per al maneig de dades personals. Totes les dades introduïdes en el formulari són d’ús exclusivament intern. En cap cas cedim cap dada a empreses externes.
Més informació: Política de privacidad

Tractament de dades de caràcter personal

Totes les dades facilitades pels usuaris web són gestionats directament per Maximlan SL. Únicament els utilitzem per a realitzar la gestió amb els nostres usuaris i no s’emmagatzemen en cap base de dades pública, ni es faciliten a tercers. La nostra política de protecció de dades és altament restrictiva i apliquem les directives de seguretat corresponents per a evitar alteracions o pèrdues de dades en mans de tercers. Les dades facilitades pels nostres usuaris, en el cas de ser emmagatzemats durant la gestió demandada per aquests, romandran en els fitxers de l’empresa durant un període posterior a l’última gestió de màxim 30 dies naturals. Les dades dels clients (s’entén com a client a un usuari que ha realitzat, almenys, una compra) i les dades d’usuaris registrats romandran per temps indefinit en els fitxers interns de Maximlan SL.

Conforme a la Llei Órganica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i al Reglament Europeu de Protecció de Dades ( GDPR, General Data Protection Regulation, vigent des de Maig de 2018), l’empresa informa els usuaris i clients de la seva política de protecció i ús de dades, en la qual ells poden determinar lliurement i de forma voluntària si volen cedir les seves dades personals a la companyia en cas de donar-se d’alta o subscriure’s en alguns dels serveis oferts. Excepte en els camps en què s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals són voluntàries. L’enviament de dades mitjançant formularis, correus electrònics o altres suports situats en la web implica:

  • Ser major de 14 anys
  • Acceptar la política de privacitat indicada en aquest apartat
  • Donar el consentiment exprés per a l’ús de les dades , que es regirà per les presents condicions de privacitat

Aquestes condicions estan basades en la legislació espanyola i europea. Seran els Tribunals de Justícia competents en Espanya o Unió Europea els encarregats de la resolució de qualsevol incidència en els casos en què pogués ser necessari. Encara sense ser obligatori en el nostre cas, Maximlan SL disposa d’assessorament legal permanent per a tot el relatiu a política de privacitat i tractament i ús de dades de caràcter personal.

Les dades personals recollits seran tractats de forma secreta i confidencial i la seva recollida té com a finalitat la gestió i prestació dels serveis oferts per l’Empresa en el lloc web a cada moment. Els usuaris accepten que les dades personals facilitades puguin ser objecte de tractament en fitxers automatitzats titularitat i responsabilitat de l’empresa. Els usuaris poden exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i aquells altres especificats per les lleis i reglaments esmentats: Maximlan S.L. Passeig Francesc Macià, 72; 08173 Sant Cugat del Vallés, incloent còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.